Topmenu

Branches Archive

Leisure

Gastvrijheid is voor recreatie en de hospitality branche een essentieel onderdeel van het businessmodel. Hiermee maakt men het verschil met de concurrentie. Elk bezoek aan een hotel, jachthaven, camping, attractiepark, bioscoop of restaurant moet een beleving zijn en in één keer 100% goed. Slechte toiletten doen onherroepelijk afbreuk aan het met zorg opgebouwde imago.

Toletto biedt voor elk budget een passende oplossing. Van luxe oplossingen voor hotels tot vandalisme bestendige oplossingen voor attractieparken. Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug.

 

Continue Reading

Onderwijs

Een school heeft tegenwoordig dikwijls een multifunctionele functie en daardoor vele soorten gebruikers. Leerlingen, docenten, ouders, bezoekers en huurders in de avonduren. Een schoon en fris gebouw bevordert de gezondheid en prestaties van de gebruikers en verlaagt het ziekteverzuim. Bovendien gaat de uitstraling van het gebouw er op vooruit. Toletto biedt voor alle onderwijsinstellingen en elk budget een passende oplossing. Van peuterspeelzaal tot universiteit. Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug..

.

Continue Reading

Transport

Vliegvelden, parkeergarages en tankstations op locaties waar mensen reizigers worden, zijn toiletten een must. Toletto biedt efficiënte oplossingen van low budget tot high end voor high traffic locaties. Toiletten met of zonder toegangscontrole, met of zonder vending machine of lockers. Maar altijd veilig, vandalismebestending en goed schoon te maken. Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug.

 

Continue Reading

Zorg

Een schoon toilet in een zorginstelling is van essentieel belang om de kwetsbare groep patiënten te beschermen en de vele dagelijkse bezoekers gastvrij te ontvangen. Goede toiletten wekken vertrouwen bij patiënten en hun familieleden en bieden comfort aan het personeel. Sanitaire hygiene is de meest effectieve manier om de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Toletto biedt een passende oplossingen voor ziekenhuizen, zorgcentra en GGZ-instellingen.

 

Continue Reading

Retail

Het koop- en winkelgedrag verandert ingrijpend. Vastgoedbeheerders en winkeliers zetten zich in om binnensteden en winkelcentra aantrekkelijk en multifunctioneel te maken door een nieuwe dynamiek toe te voegen. Goede retail, sterke merken, maar ook evenementen, kwalitatieve horeca, betaalbare parkeergelegenheid en goede dienstverlening. Mooie, schone en gastvrije toiletten zijn hier een must.Toletto biedt een passende oplossing voor alle high traffic locaties en voor elk budget. Betaalde toiletten met of zonder toegangscontrole, met of zonder vending machine of lockers.Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug.

 

Continue Reading

Kantoor

De huidige professional is zelfstandig en heeft behoefte aan een flexibele werkplek. Een plek om te werken, te denken, te ontmoeten en inspiratie op te doen. Op deze plek moeten de voorzieningen goed zijn. Een bemande receptie, een eigen postbus en locker, goede horeca en natuurlijk mooie en schone toiletten. Vastgoedbeheerders zetten zich in om gedateerde kantoorruimte weer aantrekkelijk en multifunctioneel te maken. Een nieuwe dynamiek toe te voegen om de leegstand tegen te gaan. Leegstand kost geld en een Smart Refresh of renovatie betaalt zich dubbel en dwars terug. Toletto maakt van een gedateerd kantoorpand een gastvrije werkplek.

Continue Reading