Topmenu

Actualités Archive

 

Wij hebben de afgelopen 5 jaar een groot aantal projecten gerealiseerd in Nederland en België.Voor zeer diverse doelgroepen, van eenvoudige tot zeer luxe toiletrenovaties. Op onze nieuwe website staat een kleine selectie gerangschikt naar branche, want wij zijn van alle markten thuis! Zorg, onderwijs, transport, leisure, retail en kantoor. Duurzaamheid blijft onze leidraad en er gebeurt veel op dat gebied. Producten worden water- en energiezuiniger, recyclebaar en zelfs cradle to cradle en onze vakmensen optimaliseren hun bouwmethodiek.

Bestudeer dit Kieskompas. Je ziet zo zelf het verschil tussen Toletto, de partij die is gespecialiseerd in het turnkey bouwen van mooie toiletten en een partij die op de traditionele manier een coalitie moet sluiten met veel onderaannemers om de klus te klaren.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie je helpt bij het kiezen van de juiste partij voor jouw toiletrenovatie.

Toletto blijft in ontwikkeling om jou te verrassen. Bezoek onze website regelmatig om op de hoogte te blijven!
Like ons op Facebook, dan komen wij automatisch af en toe bij jou langs.

 

Continue Reading

Toletto ontwikkelt concept voor Brussels Airport.

Recent hebben wij een pilotproject uitgevoerd op Brussels Airport, de nationale luchthaven van België. Vanaf hier kan men rechtstreeks naar meer dan 200 bestemmingen vliegen. Met in 2015 zo’n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers is Brussels Airport de grootste luchthaven van België en een high traffic location.

Toletto heeft een concept ontwikkeld voor de modernisering van de toiletgroepen, dat over de hele luchthaven uitgerold kan worden. De anonieme doorgaans- en verblijfsruimtes, die er overal ter wereld hetzelfde uitzien worden getransformeerd naar een mooie en comfortabele ruimte. Hier ervaren de reizigers een moment van rust en comfort, tussen of na het vliegen.

Speciale aandacht is besteed aan het onzichtbaar wegwerken van hygiëne apparatuur in maatwerk meubilair en aan het integreren van digitale communicatieschermen in deuren van individuele toiletten en boven de urinoirs. Ook de herkenbare huisstijlkleur rood is op subtiele wijze in het concept verwerkt. De mooie luchtvaartfotografie komt uit het archief van de luchthaven.

Voor meer info klik hier

Continue Reading