Topmenu

Toletto ontwikkelt concept voor Brussels Airport.

Recent hebben wij een pilotproject uitgevoerd op Brussels Airport, de nationale luchthaven van België. Vanaf hier kan men rechtstreeks naar meer dan 200 bestemmingen vliegen. Met in 2015 zo’n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers is Brussels Airport de grootste luchthaven van België en een high traffic location.

Toletto heeft een concept ontwikkeld voor de modernisering van de toiletgroepen, dat over de hele luchthaven uitgerold kan worden. De anonieme doorgaans- en verblijfsruimtes, die er overal ter wereld hetzelfde uitzien worden getransformeerd naar een mooie en comfortabele ruimte. Hier ervaren de reizigers een moment van rust en comfort, tussen of na het vliegen.

Speciale aandacht is besteed aan het onzichtbaar wegwerken van hygiëne apparatuur in maatwerk meubilair en aan het integreren van digitale communicatieschermen in deuren van individuele toiletten en boven de urinoirs. Ook de herkenbare huisstijlkleur rood is op subtiele wijze in het concept verwerkt. De mooie luchtvaartfotografie komt uit het archief van de luchthaven.

Voor meer info klik hier