Topmenu

Projecten en branches Archives: Kantoor

project: Viacom International Media Networks
locatie  : Amsterdam

Deze klant is met de zenderportfolio MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon actief in 14 Europese landen en heeft haar kantoor op NDSM in Amsterdam.  Een stadsdistrict waar de oude werven en loodsen getransformeerd zijn naar mooie kantoren en creatieve ruimtes. Zo ook het kantoor van Viacom, waar Toletto de toiletgroepen mocht renoveren. Ons ontwerp is ingetogen en industrieel, passend bij het karakter van het pand. Betonlook en hout voeren de boventoon. Onze turn-key aanpak heeft voor minimale overlast voor de werknemers gezorgd en het resultaat mag er zijn.  Klant tevreden – Toletto tevreden.

Viacom

Industriële look & feel

Creatieve omgeving

 

Optimale hygiëne

Toletto geeft gedateerde kantoortoiletten op de creatieve NDSM-werf een frisse nieuwe look & feel

Continue Reading

project: Kantoor woningbouwvereniging De Alliantie
locatie  : Hilversum

De Alliantie is gevestigd in een pand met een industriële uitstraling, dat modern is ingericht met veel houten details. De klant gaf aan een donkere vloer te prefereren, omdat deze minder besmettelijk is. Omdat een lichtere look & feel een wens is, hebben en het een kantooromgeving betreft adviseerden wij een lichtere vlokkenvloer. De wanden zijn afgewerkt met een nieuw product, wat naadloos verwerkt wordt. lichte wandafwerking met betonstructuur. Betonlook wand frisse uitstraling bestaand sanitair hergebruikt. Nieuw blauw gietvloeren.

Alliantie

Industriële look & feel

Optimale hygiëne

Innovatieve vloer- wandafwerking

Toletto geeft gedateerd kantoortoiletten met beperkte middelen een frisse nieuwe look & feel

Continue Reading
Toletto toiletontwerp kantoor

project : Combilo

locatie  : Waddinxveen

 

Combilo is een dynamisch import- export bedrijf in groenten en fruit. In Waddinxveen staat een 23.000 m2 groot logistiek centrum met moderne verwerkingslijnen en een sfeervol kantoor. Op het kantoor heeft Toletto de toiletten en doucheruimtes gemoderniseerd middels een Smart Refresh (budget oplossing). Van de toiletten maken zowel het personeel als de klanten gebruik. De plattegrond is geoptimaliseerd in verband met de verhouding mannelijke en vrouwelijke gebruikers. De wens van de opdrachtgever, een duurzaam ontwerp met een knipoog naar de core business van Combilo.

Smart Refresh

Duurzaam

Douche- en toiletrenovatie

"De frisse groene sfeer in het kantoor is doorgevoerd tot in het kleinste kamertje." 

Continue Reading

Kantoor

De huidige professional is zelfstandig en heeft behoefte aan een flexibele werkplek. Een plek om te werken, te denken, te ontmoeten en inspiratie op te doen. Op deze plek moeten de voorzieningen goed zijn. Een bemande receptie, een eigen postbus en locker, goede horeca en natuurlijk mooie en schone toiletten. Vastgoedbeheerders zetten zich in om gedateerde kantoorruimte weer aantrekkelijk en multifunctioneel te maken. Een nieuwe dynamiek toe te voegen om de leegstand tegen te gaan. Leegstand kost geld en een Smart Refresh of renovatie betaalt zich dubbel en dwars terug. Toletto maakt van een gedateerd kantoorpand een gastvrije werkplek.

Continue Reading

Inspiratie opdoen? Toiletten, wij maken er vele malen per dag gebruik van, waarvan een aantal keer buitenshuis. Ze bevinden zich overal in de bebouwde omgeving. In scholen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting, hotels, theaters, pretparken, parkeergarages, kantoren, tankstations, winkels etc. Elke locatie stelt specifieke eisen aan deze voorziening. Ziekenhuizen vereisen extra hygiëne en veiligheid. Men moet er geholpen […]