Topmenu

Projecten en branches Archives: Parkeergarages

project : Tuckstop 26BIS Heusden (België)
locatie  : Heusden (België)

TruckStop 26BIS is een thuisbasis onderweg voor vrachtwagenchauffeurs. Ook buurtbewoners, bedrijven die vergaderingen of opleidingen organiseren en families die iets te vieren hebben, weten de weg naar de TruckStop 26BIS te vinden. De vele faciliteiten maken het een aantrekkelijke locatie, maar vragen ook om aantrekkelijke sanitaire faciliteiten. De toiletten zijn gerenoveerd en voorzien van nostalgische “tankstation” afbeeldingen. De Toletto look & feel sloeg zo aan dat de regionale bladen er meerdere malen aandacht aan besteden.

Onderscheidende look & feel

Hospitality

Teveden klanten

"Traditionele Belgische markt enthousiast over Toletto look & feel"

Continue Reading
Toletto toiletrenovatie transport

project : Brussels Airport
locatie  : Zaventem

Brussels Airport is de nationale luchthaven van België. Vanaf hier kan men rechtstreeks naar meer dan 200 bestemmingen vliegen. Met in 2015 zo'n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers is Brussels Airport de grootste luchthaven van België en een high traffic location. Toletto heeft een concept ontwikkeld voor de modernisering van de toiletgroepen op Brussels Airport. Een ruimte met een gastvrije en comfortabele sfeer, waar de reiziger zich kan opfrissen. Speciale wensen, hygiëne apparatuur onzichtbaar wegwerken in maatwerk meubilair en digitale communicatie schermen integreren in deuren van individuele toiletten en boven de urinoirs.

Beleving

 

Maatwerk meubilair

 

High traffic locatie

 

"Mooie toiletten ontwerpen en bouwen waar zo'n 23 miljoen passagiers per jaar gebruik van maken, daar maak je dus heel veel reizigers blij mee!" 

Continue Reading
Toletto toiletrenovatie transport

project : Texaco

locatie  : landelijk

 

De toiletten bij de tankstations hadden veel last van vandalisme. Toletto heeft een herkenbaar en aansprekend serviceconcept voor betaalde publieke toiletten ontwikkeld. Het concept is landelijk uitgerold. Kernwoorden voor het ontwerp voor deze high traffic locaties zijn:  vandalisme bestendig, optimaal schoonmaakgemak, duurzame materialen en een faciliteit voor babyverzorging. Het serviceconcept geeft een impuls aan de omzet in shop.

Vandalismebestendig

 

Schoonmaakgemak

 

Omzetverhoging in shops

 

"Hier wordt in de praktijk bewezen wat uit onderzoek blijkt, mooie en schone toiletten worden veel netter gebruikt ".

Continue Reading
Toletto toiletontwerp transport

project : Esso tankstation
locatie  : Rotselaar - België 

Toiletten bij de tankstations hebben veel last van vandalisme. Tegelijkertijd blijkt uit onderzoek dat mooie schone toiletten ook veel netter gebruikt worden. Toletto heeft een herkenbaar en aansprekend serviceconcept voor betaalde publieke toiletten ontwikkeld. Kernwoorden voor het ontwerp voor deze high traffic locatie zijn: vandalisme bestendig, optimaal schoonmaakgemak, duurzame materialen en een faciliteit voor babyverzorging. Het serviceconcept geeft een impuls aan de omzet in shop.

Vandalisme bestendig

 

Schoonmaakgemak

 

Omzetverhoging in de shop

 

"Hier wordt in de praktijk bewezen wat uit onderzoek blijkt, mooie en schone toiletten worden veel netter gebruikt ".

Continue Reading

Transport

Vliegvelden, parkeergarages en tankstations op locaties waar mensen reizigers worden, zijn toiletten een must. Toletto biedt efficiënte oplossingen van low budget tot high end voor high traffic locaties. Toiletten met of zonder toegangscontrole, met of zonder vending machine of lockers. Maar altijd veilig, vandalismebestending en goed schoon te maken. Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug.

 

Continue Reading

Inspiratie opdoen? Toiletten, wij maken er vele malen per dag gebruik van, waarvan een aantal keer buitenshuis. Ze bevinden zich overal in de bebouwde omgeving. In scholen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting, hotels, theaters, pretparken, parkeergarages, kantoren, tankstations, winkels etc. Elke locatie stelt specifieke eisen aan deze voorziening. Ziekenhuizen vereisen extra hygiëne en veiligheid. Men moet er geholpen […]