Topmenu

Projecten en branches Archives: Retail

project: Vendor Washrooms Magna Plaza
locatie  : Amsterdam

.Toletto is trots op de restyle en uitbreiding van Vendor Washrooms in winkelcentrum Magna Plaza.  Helemaal in lijn met het creatieve foodcourt dat er in februari 2019 geopend wordt. De ruimte is verdubbeld en Vendor heeft haar huisstijl vernieuwd. Mooie beige tinten, gecombineerd met antraciet en moderne kleurrijke streetart. Pipsqueak was Here !!!, is het artistieke duo dat verantwoordelijk is voor de streetart, die in alle ruimtes te vinden is. Zij werken met stencils, schilderen met kwasten of verfrollers en maken gebruik van collage en solvent transfer. Kortom een locatie met een eigentijdse grootstedelijke uitstraling, waar de bezoeker zich gast voelt.

Capaciteitsverdubbeling

Eigentijds ontwerp

Grootstedelijke allure

De nieuwe Vendor Washrooms in Magna Plaza zijn een omweg waard!

Continue Reading
Toletto toiletrenovatie retail

project : The Restroom
locatie  : Amsterdam

“It is our mission to make the absolute most of your toilet break”. Met deze missie opende The Restroom haar deuren onlangs in winkelcentrum de Kalvertoren in Amsterdam. Een luxe publieke toiletvoorziening in hartje Amsterdam. Verrassend interieur, heerlijk schoon, gelegenheid om baby’s te verzorgen en goed toegankelijk voor iedereen. Een oase van rust in de drukste winkelstraat van Nederland. Toletto heeft met veel plezier deze toiletverbouwing voor de Kroonenberg Groep volgens dit nieuwe concept gerealiseerd.

High Traffic Locatie

 

Beleving

 

Nieuw Concept

 

"Verrassend interieur, heerlijk schoon, gelegenheid om baby’s te verzorgen en goed toegankelijk voor iedereen"

Continue Reading
Toletto toiletrenovatie retail

project : winkelcentrum Gelderlandplein
locatie  : Amsterdam

Het Gelderland is volledig gerenoveerd en heringericht door de Kroonenberg Groep. Het winkelcentrum biedt hoogwaardige retail en horeca aan oa gasten van Hotel Element, kantoorpersoneel werkzaam in kantoorgebouw ‘De Gelder’ en bewoners van de exclusieve huurappartementen op het plein. Er is gekozen voor Vendor Washrooms. Een door Toletto ontworpen luxe serviceconcept voor betaalde publieke toiletten. Vrolijke visuals, super goed schoon te houden, duurzaam, vandalismebestendig en een ervaring voor de zintuigen.

Luxe serviceconcept

 

Beleving

 

Betaalde publieke toiletten

 

"Bezoekers van het winkelcentrum zijn verrast dat publieke toiletten zo schoon kunnen zijn."

Continue Reading
Toletto toiletrenovatie transport

project : winkelcentrum Hoog Catharijne
locatie  : Utrecht

Hoog Catharijne is het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland. De schakel tussen Utrecht Centraal  en het oude centrum.  Een Favourite Meeting Place  met: 24h life style experience, 26.000.000 bezoekers per jaar, 105.000 m2 retail, 3.200 parkeerplaatsen voor auto's en 12.500 voor fietsen. Toletto is verantwoordelijk voor ontwerp en bouw van de toiletruimten in de parkeergarage P5 van Hoog Catharijne. Het programma van eisen schreef o.a. voor: luxe uitstraling, geen dode hoeken, ’s-nachts af te sluiten, verrassende elementen, vandalisme bestendig, schoonmaak comfort, interessante exploitatiekosten, water- en energiebesparing , jas- en tas haken en afzetmogelijkheid en toepassing van de innovatieve Dyson handdroging.

Luxe uitstraling

 

Maatwerk meubilair

 

High traffic location

 

"Prachtige en voldoende toiletten voor deze high traffic location waar jaarlijks 26.000.000 bezoekers komen!".  

Continue Reading

Retail

Het koop- en winkelgedrag verandert ingrijpend. Vastgoedbeheerders en winkeliers zetten zich in om binnensteden en winkelcentra aantrekkelijk en multifunctioneel te maken door een nieuwe dynamiek toe te voegen. Goede retail, sterke merken, maar ook evenementen, kwalitatieve horeca, betaalbare parkeergelegenheid en goede dienstverlening. Mooie, schone en gastvrije toiletten zijn hier een must.Toletto biedt een passende oplossing voor alle high traffic locaties en voor elk budget. Betaalde toiletten met of zonder toegangscontrole, met of zonder vending machine of lockers.Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug.

 

Continue Reading

Inspiratie opdoen? Toiletten, wij maken er vele malen per dag gebruik van, waarvan een aantal keer buitenshuis. Ze bevinden zich overal in de bebouwde omgeving. In scholen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting, hotels, theaters, pretparken, parkeergarages, kantoren, tankstations, winkels etc. Elke locatie stelt specifieke eisen aan deze voorziening. Ziekenhuizen vereisen extra hygiëne en veiligheid. Men moet er geholpen […]