Topmenu

Projects Archive

project: Viacom International Media Networks
locatie  : Amsterdam

Deze klant is met de zenderportfolio MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon actief in 14 Europese landen en heeft haar kantoor op NDSM in Amsterdam.  Een stadsdistrict waar de oude werven en loodsen getransformeerd zijn naar mooie kantoren en creatieve ruimtes. Zo ook het kantoor van Viacom, waar Toletto de toiletgroepen mocht renoveren. Ons ontwerp is ingetogen en industrieel, passend bij het karakter van het pand. Betonlook en hout voeren de boventoon. Onze turn-key aanpak heeft voor minimale overlast voor de werknemers gezorgd en het resultaat mag er zijn.  Klant tevreden – Toletto tevreden.

Viacom

Industriële look & feel

Creatieve omgeving

 

Optimale hygiëne

Toletto geeft gedateerde kantoortoiletten op de creatieve NDSM-werf een frisse nieuwe look & feel

Continue Reading

project: Kantoor woningbouwvereniging De Alliantie
locatie  : Hilversum

De Alliantie is gevestigd in een pand met een industriële uitstraling, dat modern is ingericht met veel houten details. De klant gaf aan een donkere vloer te prefereren, omdat deze minder besmettelijk is. Omdat een lichtere look & feel een wens is, hebben en het een kantooromgeving betreft adviseerden wij een lichtere vlokkenvloer. De wanden zijn afgewerkt met een nieuw product, wat naadloos verwerkt wordt. lichte wandafwerking met betonstructuur. Betonlook wand frisse uitstraling bestaand sanitair hergebruikt. Nieuw blauw gietvloeren.

Alliantie

Industriële look & feel

Optimale hygiëne

Innovatieve vloer- wandafwerking

Toletto geeft gedateerd kantoortoiletten met beperkte middelen een frisse nieuwe look & feel

Continue Reading

project: Marriott Hotel
locatie  : Amsterdam

Geslaagd pilotproject van de gastentoiletten in de lobby van het hotel. In minder dan een week zijn de heren- en damesgroep gerestyled. De ruimtes zijn voorzien van nieuwe tot het plafond gesloten cabines, die meer privacy bieden. Uitgevoerd in een warme moderne beige tint. Een luxe composiet wastafelmodule met mooie ronde spiegels en sfeervolle accentverlichting sieren de voorruimte. In het mindervaliden toilet is een op maat gemaakte babyverzorgingstafel geplaatst

Hospitality

Privacy

Schoonmaakgemak

Toiletten geüpgraded naar de internationale Marriott standaard.

Continue Reading

project: RAI
locatie  : Amsterdam

De toiletgroepen in de RAI krijgen dikwijls met piekbelasting te maken. Omdat het bezoekersprofiel per beurs varieert, staat of de dames- of de herengroep er werkeloos bij. Om dit probleem op te lossen zijn de groepen samengevoegd. De heren en dames gaan via een eigen kant naar binnen, maar maken ongemerkt bij grote drukte van dezelfde toiletten gebruik. Om privacy te garanderen zijn urinoirs aan de herenkant in afsluitbare cabines geplaatst. In een gezamenlijke voorruimte bevinden zich de wasbakken, spiegels en planchetten, waar ieder aan zijn “eigen” kant gebruik van maakt.

Intelligente aanpassing plattegrond

Genderneutraal

Urinoirs in afsluitbare cabines

Genderneutrale oplossing zorgt in beursgebouw voor optimaal gebruik van de sanitaire faciliteiten.

Continue Reading

project: St. Antonius ziekenhuis
locatie  : Nieuwegein

Samen zorgen voor kwaliteit is het motto van het St. Antonius Ziekenhuis. Er wordt continu gestreefd naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste behandeling, zorg en service krijgt in een veilig en comfortabel ziekenhuis. Goede en vooral hygiënische sanitaire voorzieningen zijn voor de kwetsbare patiënten, het medische personeel en de bezoekers onontbeerlijk. Toletto heeft voor de locatie Nieuwegein toiletruimtes ontworpen met hygiëne, veiligheid en comfort als belangrijkste ontwerp eis. De bouw vindt gefaseerd en turn-key plaats op de voor Toletto gebruikelijke wijze, met minimale overlast voor de gebruikers. De klant heeft archieffoto’s gekozen waarbij de historie van het ziekenhuis dat in 1910 is opgericht wordt verbeeld.

St. Antonius ziekenhuis

Snel door turnkey aanpak

Totale ontzorging directie

Optimale bacteriepreventie

Een gastvrij topziekenhuis kiest voor een specialist die snel werkt en totaal ontzorgt.

Continue Reading

project: Vendor Washrooms Magna Plaza
locatie  : Amsterdam

.Toletto is trots op de restyle en uitbreiding van Vendor Washrooms in winkelcentrum Magna Plaza.  Helemaal in lijn met het creatieve foodcourt dat er in februari 2019 geopend wordt. De ruimte is verdubbeld en Vendor heeft haar huisstijl vernieuwd. Mooie beige tinten, gecombineerd met antraciet en moderne kleurrijke streetart. Pipsqueak was Here !!!, is het artistieke duo dat verantwoordelijk is voor de streetart, die in alle ruimtes te vinden is. Zij werken met stencils, schilderen met kwasten of verfrollers en maken gebruik van collage en solvent transfer. Kortom een locatie met een eigentijdse grootstedelijke uitstraling, waar de bezoeker zich gast voelt.

Capaciteitsverdubbeling

Eigentijds ontwerp

Grootstedelijke allure

De nieuwe Vendor Washrooms in Magna Plaza zijn een omweg waard!

Continue Reading