Topmenu

Werkwijze

Mooie en schone sanitaire voorzieningen zijn voor elke organisatie van groot belang. Toletto biedt efficiënte oplossingen. Geen ad-hoc oplossing, maar een slim ontwerp en een intelligente gebruiksvriendelijke inrichting, waar hygiëne topprioriteit heeft, de exploitatiekosten interessant zijn en de materialen duurzaam. Stapsgewijs en gestructureerd komen wij tot een mooi eindresultaat.

Toletto turn-key werkwijze 1

Intake

Op locatie bespreken wij wensen en adviseren wij over de vele mogelijkheden. Optimalisatie van de plattegrond, staat van de bestaande technische installaties, logistiek, materialen, beleving, type gebruikers, schoonmaak, exploitatie, alle aspecten komen tijdens de intake aan de orde.

Toletto turn-key werkwijze 2

Offerte & plattegrond

U ontvangt naar aanleiding van de intake vrijblijvend een schetsplan met een offerte. Bij goedkeuring van de offerte maken wij een presentatie met verschillende moodboards en tonen monsters. Tegen meerprijs leveren wij 3D visualisaties. Door standaardisering en automatisering offreren wij snel.

Toletto turn-key werkwijze 3

Planning

Na opdracht volgt een korte voorbereidingstijd voor planning en het bestellen van materialen. Toletto staat garant voor een integrale, flexibele en innovatieve aanpak. Een modern bedrijf, dat niet gebonden is aan vakanties en indien gewenst 's avonds, 's nachts en in weekenden werkt aan de realisatie van uw toilet. Wij staan 365 dagen klaar om de kwaliteit van uw toilet te verbeteren.

Toletto turn-key werkwijze 4

Turn-key bouwen

Toletto is dankzij de weldoordachte bouwmethode, de specialist die u alle zorg uit handen neemt. Ervaren vaklieden voeren in allround uitvoeringsteams het werk van A tot Z uit. Het bouwproces is hierdoor aantoonbaar sneller, netter en levert minder overlast op voor klant en gebruiker. Dit maakt het verschil met de traditionele aanpak van toiletrenovaties, waar verschillende partijen ad-hoc in onderaanneming betrokken zijn.

Minder uitbesteed werk betekent minder mensen op het werk, minder afstemmingsfouten, minder fouten door gebrekkige informatieoverdracht, minder leegloopuren, minder transporten etc. De klant profiteert hier direct van, 1 aanspreekpunt gedurende de hele bouw, geen uitvoeringsstress, kortere bouwtijd, lagere kosten en vlekkeloze oplevering.

Toletto turn-key werkwijze 5

Technisch beheer

Het technisch onderhoud van door Toletto gerenoveerde toiletten kunnen wij verzorgen. Zowel correctief als preventief onderhoud. Wij stellen in overleg met u een meerjaren onderhoudsplan op.