Topmenu

Over Toletto

Waarom kiezen voor Toletto?

Toletto is de specialist voor het ontwerpen, renoveren en bouwen van toiletten en overige sanitaire ruimtes voor de professionele markt. Onze multidisciplinaire toilettechnici maken van deze ruimte een meer dan een functionele omgeving. Zij werken in teams en bedienen daarmee de Nederlandse en Belgische markt.

Technisch vakmanschap, turn-key bouwen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij verbinden creativiteit en functionaliteit met elkaar.

Bedenken mooie dingen, die aansluiten bij de huisstijl van een gebouw. Nooit standaard, altijd opvallend. Wij nemen klanten alle stress uit handen die het ontwerpproces en de bouw met zich meebrengen. Door specialisatie is de bouwtijd korter dan u gewend bent. Het resultaat is een toilet waar de bezoeker zich gast voelt!

Duurzaam.

Wij handelen met respect voor het milieu en werken met duurzame materialen en innovatieve technieken. Een investering in een duurzame renovatie kan op jaarbasis een besparing van wel
€ 1.000,-- per toilet opleveren. De afgelopen 5 jaar hebben wij op alle denkbare locaties in binnen- en buitenland verrassende en mooie toiletten ontworpen, opgefrist, gerenoveerd of nieuw gebouwd.

Voor elk budget & vaste prijsgarantie

Voor elke denkbare locatie en voor elk budget hebben wij een geschikte oplossing. Omdat wij zelf ontwerpen en uitvoeren bieden wij een vaste prijsgarantie.

Duurzaam bouwen betaalt zich terug.

Duurzaamheid is geen hype die overwaait, maar steeds meer een kernwaarde die in alle geledingen van de bedrijfsvoering wordt doorgevoerd. Van ontwerp tot beheer. Ook in communicatie met de bezoekers en werknemers heeft duurzaamheid een meerwaarde.

Wat betekent kiezen voor Toletto?

Kiezen voor Toletto betekent:

  • voor de klant geen stress van ontwerp tot de vlekkeloze oplevering
  • voor de gebouwbeheerder een goed te onderhouden ruimte met lage exploitatiekosten
  • voor de gebruiker een verrassend mooi en schoon toilet/sanitaire ruimte

Kies voor kwaliteit!

Keuze voor kwaliteit, voorkomt teleurstelling. Als de vreugde over de lagere prijs al lang vergeten is, duurt de ergernis over slechte kwaliteit voort.

Toletto toilet technici