Topmenu

Projecten en branches Archives: Zorg

project: UMCG
locatie  : Groningen

Continue Reading

project: St. Antonius ziekenhuis
locatie  : Nieuwegein

Samen zorgen voor kwaliteit is het motto van het St. Antonius Ziekenhuis. Er wordt continu gestreefd naar verbetering van kwaliteit, zodat de patiënt de beste behandeling, zorg en service krijgt in een veilig en comfortabel ziekenhuis. Goede en vooral hygiënische sanitaire voorzieningen zijn voor de kwetsbare patiënten, het medische personeel en de bezoekers onontbeerlijk. Toletto heeft voor de locatie Nieuwegein toiletruimtes ontworpen met hygiëne, veiligheid en comfort als belangrijkste ontwerp eis. De bouw vindt gefaseerd en turn-key plaats op de voor Toletto gebruikelijke wijze, met minimale overlast voor de gebruikers. De klant heeft archieffoto’s gekozen waarbij de historie van het ziekenhuis dat in 1910 is opgericht wordt verbeeld.

St. Antonius ziekenhuis

Snel door turnkey aanpak

Totale ontzorging directie

Optimale bacteriepreventie

Een gastvrij topziekenhuis kiest voor een specialist die snel werkt en totaal ontzorgt.

Continue Reading

project : Ziekenhuis
locatie  : Landelijk

   

Antibacteriële afwerking materialen 

 

Ruimte voor geholpen toiletgang

 

Frisse look & feel

 

"Een schoon toilet in een zorginstelling is van essentieel belang om de kwetsbare groep patiënten te beschermen en de vele dagelijkse bezoekers gastvrij te ontvangen." 

Continue Reading
Toletto toiletrenovatie zorg

project : Swinhove Groep
locatie  : Zwijndrecht

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende organisatie, die en breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en behandelingen biedt. Naast plezierige woonruimte en goede zorg, biedt de Swinhove Groep ook veel gezelligheid en vertier. Toiletten worden door verschillende doelgroepen gebruikt. Bewoners, bezoekers, cliënten van de dagbehandeling en zorgmedewerkers. In het ontwerp is aandacht besteed aan extra veiligheid, goede verlichting en hygiëne dmv antibacteriële afwerking voor de kwetsbare groep bewoners, ruimte voor de geholpen toiletgang en een vrolijke frisse look & feel.  

Antibacteriële afwerking materialen 

 

Ruimte voor geholpen toiletgang

 

Frisse look & feel

 

"Een schoon toilet in een zorginstelling is van essentieel belang om de kwetsbare groep patiënten te beschermen en de vele dagelijkse bezoekers gastvrij te ontvangen." 

Continue Reading

Zorg

Een schoon toilet in een zorginstelling is van essentieel belang om de kwetsbare groep patiënten te beschermen en de vele dagelijkse bezoekers gastvrij te ontvangen. Goede toiletten wekken vertrouwen bij patiënten en hun familieleden en bieden comfort aan het personeel. Sanitaire hygiene is de meest effectieve manier om de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Toletto biedt een passende oplossingen voor ziekenhuizen, zorgcentra en GGZ-instellingen.

 

Continue Reading

Inspiratie opdoen? Toiletten, wij maken er vele malen per dag gebruik van, waarvan een aantal keer buitenshuis. Ze bevinden zich overal in de bebouwde omgeving. In scholen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting, hotels, theaters, pretparken, parkeergarages, kantoren, tankstations, winkels etc. Elke locatie stelt specifieke eisen aan deze voorziening. Ziekenhuizen vereisen extra hygiëne en veiligheid. Men moet er geholpen […]