Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

“Wij blijven onze klanten verleiden en ontzorgen met creatieve, innovatieve, duurzame en hygiënische oplossingen voor toiletten, kleedkamers en badkamers. “

Onze strategie

Een gezond bedrijf dat de beste prijs- kwaliteit levert, innovatief en duurzaam produceert, modern projectmanagement voert en haar professionele vakmensen koestert. Die zaken zijn van groot belang om onze missie te realiseren. Daarom ligt onze focus op de drie P’s.

People De menselijke kant

Aandacht voor mensen, medewerkers en gesprekspartners. In de eerste plaats voor onze eigen vakmensen. Ons succes hangt voor een groot deel af van de inzet en de professionaliteit van onze specialisten.

Profit De financiële kant

Wij zijn van mening dat maatschappelijke verantwoordelijkheid en duurzaamheid uitstekend samengaan met financieel voordeel. De markt voor duurzame producten en technieken groeit. Wij innoveren daardoor voortdurend, hetgeen positieve publiciteit genereert. Wij produceren minder afval en gaan zuiniger om met energie en grondstoffen, hetgeen financieel voordeel oplevert. Goed werkgeverschap leidt bovendien tot meer productiviteit en minder ziekteverzuim.

Planet Milieu & energie

Aandacht voor milieu, maatschappij, grondstoffen en alternatieven. Nu en in de toekomst. Een beter milieu begint bij techniek. Dankzij technologische innovaties gaan wij bijvoorbeeld steeds zuiniger om met energie, water en fossiele brandstoffen. Bij sanitairrenovatie zijn er mogelijkheden te over om ervoor te zorgen dat het milieu minder wordt belast.

Duurzame samenwerkingen

Samen met onze partners werken wij aan duurzame oplossingen. Wij houden elkaar scherp en inspireren elkaar.

MVO Nederland

Toletto is lid van MVO Nederland. Zij inspireren, verbinden en versnellen zo veel mogelijk bedrijven en organisaties op weg naar klimaatneutrale, circulaire en inclusieve bedrijfsmodellen en sterke en stabiele bedrijfsresultaten.

GreenKey

Toletto is preferred supplier van GreenKey, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven.

Trees for All

Toletto doneert voor elk geplaatst toilet en urinoir een boom aan Trees for All. Hiermee worden bestaande bossen herstelt met duurzame bosprojecten in Nederland en ontwikkelingslanden.

WCARE.one

Toletto is partner van WCARE.one. Deze beweging heeft als missie zakelijke bijeenkomsten te verduurzamen. Een snelle transitie naar duurzaam vergaderen vraagt om het bundelen van krachten. Wij zijn specialist in het ontwerpen en bouwen van creatieve en duurzame toiletruimtes. Zo versterken wij elkaar.

Bamboi

Samen voor een gezonde toekomst. Toletto en Bamboi werken samen aan duurzame transformatie in sanitaire ruimtes. Toletto als specialist in duurzame toiletrenovatie. Bamboi als producent van bosvriendelijk en chemicaliën vrij 100% bamboe toiletpapier.