Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Jij gaat toch ook voor een zorgeloos project
en een optimaal eindresultaat?

Wij werken met een 5 Point Promise en dat betekent:

  • Voor de klant geen stress van ontwerp tot de vlekkeloze oplevering
  • Voor de gebouwbeheerder een goed te onderhouden ruimte met lage exploitatiekosten
  • Voor de vastgoedbeheerder waardecreatie en tevreden huurders
  • Voor de gebruiker een verrassend mooie, veilige en schone toiletruimte, kleedkamer of badkamer

1. Beleving

Jij wilt jouw bezoekers toch ook een optimale gebruikservaring bieden?

Onder beleving verstaat Toletto de gebruikservaring. Hoe meer zintuigen er positief worden aangesproken hoe prettiger het toiletbezoek is. Alles begint bij een goed ontwerp. Ziet het toilet er creatief en aantrekkelijk uit? Biedt het ontwerp voldoende privacy? Ervaart men geen geluidsoverlast, maar klinkt er prettige muziek? Ruikt het lekker fris? Pas als alle zintuigen positief geprikkeld worden, voelt een bezoeker zich gast.

2. Duurzaam (BREEAM)

Jij vindt toch ook dat duurzaam werken de verantwoordelijkheid van ons allen is?

Toletto handelt met respect voor het milieu en werkt met duurzame materialen en innovatieve technieken. De categorieën zoals door BREEAM-NL(Building Research Establishment Environmental Assessment Method) zijn benoemd, evenals de doelen en criteria eisen waar Toletto invulling aan kan geven, zijn geïntegreerd in onze ontwerpen, uitvoering en bedrijfsvoering

Ons kantoor is gevestigd in DSTRCT ’74 te Hengelo. Dit pand is volledig gerenoveerd volgens BREEAM In-Use. Toletto heeft de toiletten op alle etages ontworpen en gebouwd evenals de kleedkamers bij de sportaccommodatie. Verduurzaming levert op jaarbasis een serieuze kostenbesparing op. Goed voor het budget dus!

3. Hygiëne

Jij wilt toch ook besmetting met ziekmakende micro-organismen voorkomen en ziekteverzuim reduceren?

De door Toletto gerenoveerde en gebouwde toiletten, kleedkamers en badkamers zijn zodanig ontworpen dat micro-organismen nagenoeg geen kans krijgen. Schoonmaakprofessionals kunnen optimaal hun werk doen. In het ontwerp zitten geen dode hoeken of kieren waar vuil in achterblijft. Ook de toegepaste producten zijn innovatief en voorkomen aanhechting van vuil.

4. Turn-key

Jij wilt toch ook ontzorgd worden?

Toletto is dankzij het weldoordachte concept, de specialist voor toiletrenovatie die alles in één hand heeft. Het bouwproces is hierdoor aantoonbaar sneller, netter en levert minder overlast op voor klant en gebruiker.

Zo onderscheidt Toletto zich van de traditionele aanpak van toiletrenovatie. Hier zijn vaak meer dan 12 verschillende partijen ad-hoc in onderaanneming betrokken. Daardoor gaat veel tijd verloren door gebrek aan kennis, afstemproblemen en slechte communicatie. Zijn er 12x meer vervoersbewegingen, bouwfouten en daaruit voortvloeiende herstelwerkzaamheden.

5. Voor elk budget

Jij bepaalt de financiële kaders, wij komen met een mooie oplossing!

Voor elke denkbare locatie en voor elk budget heeft Toletto een geschikte oplossing. Omdat wij zelf ontwerpen en uitvoeren bieden wij een vaste prijsgarantie.