Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

KANTOOR

Goede sanitaire voorzieningen op de werkvloer jouw verantwoordelijkheid? Dan herken jij dit.

De huidige professional is zelfstandig en heeft behoefte aan een flexibele werkplek. Een plek om te werken, te denken, te ontmoeten en inspiratie op te doen. Op deze plek moeten de voorzieningen goed zijn. Een bemande receptie, een eigen postbus en locker, goede horeca en mooie en frisse toiletten en in het gunstigste geval goede sportaccommodatie met kleedkamers. Vastgoedbeheerders zetten zich in om gedateerde kantoorruimte aantrekkelijk en multifunctioneel te maken. Een nieuwe dynamiek toe te voegen om de leegstand tegen te gaan. Leegstand kost geld en een smart refresh of renovatie betaalt zich dubbel en dwars terug. Toletto maakt van een gedateerd kantoorpand een gastvrije werkplek.

Onze
werkwijze

Projecten

Stories

LEISURE

Goede sanitaire voorzieningen in de leisureindustrie jouw verantwoordelijkheid? Dan herken jij dit.

Gastvrijheid is voor recreatie- en hospitality branche een essentieel onderdeel van het businessmodel. Hiermee maakt men het verschil met de concurrentie. Elk bezoek aan een theater, sportaccommodatie, jachthaven, camping, attractiepark, bioscoop, vakantiepark of restaurant moet een beleving zijn en in één keer 100% goed. Slechte toiletten, kleedkamers of badkamers doen onherroepelijk afbreuk aan het met zorg opgebouwde imago.

Onze
werkwijze

Projecten

Stories

Onderwijs

Goede sanitaire voorzieningen in het onderwijs jouw verantwoordelijkheid? Dan herken jij dit.

Een onderwijsinstelling heeft tegenwoordig dikwijls een multifunctionele functie en daardoor vele soorten gebruikers. Leerlingen, docenten, ouders, bezoekers en huurders in de avonduren. Een schoon en fris gebouw bevordert de gezondheid en prestaties van de gebruikers en verlaagt het ziekteverzuim. Bovendien gaat de uitstraling van het gebouw erop vooruit. Toletto biedt voor alle onderwijsinstellingen en elk budget een passende oplossing voor renovatie van toiletten en kleedkamers bij sportaccommodatie. Van peuterspeelzaal tot universiteit. Een investering in goede toiletten en kleedkamers verdient zich dubbel en dwars terug. De gebouwbeheerder wordt ontzorgd, de bezoeker voelt zich gast!

Onze
werkwijze

Projecten

Stories

Retail

Goede sanitaire voorzieningen in de retail jouw verantwoordelijkheid? Dan herken jij dit.

Het koop- en winkelgedrag verandert ingrijpend. Vastgoedbeheerders en winkeliers zetten zich in om binnensteden en winkelcentra aantrekkelijk en multifunctioneel te maken door een nieuwe dynamiek toe te voegen. Goede retail, sterke merken, maar ook evenementen, kwalitatieve horeca, betaalbare parkeergelegenheid en goede dienstverlening. Mooie, schone en gastvrije toiletten zijn hier een must. Toletto biedt een passende oplossing voor alle high traffic locaties en voor elk budget. Betaalde toiletten met of zonder toegangscontrole, met of zonder vending machine of lockers. Een investering in goede toiletten verdient zich dubbel en dwars terug.

Onze
werkwijze

Projecten

Stories

Sport & Cultuur

Goede sanitaire voorzieningen in culturele instellingen of bij sportverenigingen jouw verantwoordelijkheid? Dan herken jij dit.

Gastvrijheid is voor recreatie en de hospitality branche een essentieel onderdeel van het businessmodel. Hiermee maakt men het verschil met de concurrentie. Elk bezoek aan een theater, sportaccommodatie, stadion, jachthaven, camping, attractiepark, bioscoop, vakantiepark of restaurant moet een beleving zijn en in één keer 100% goed. Slechte toiletten, kleedkamers of badkamers doen onherroepelijk afbreuk aan het met zorg opgebouwde imago.

Onze
werkwijze

Projecten

Stories

Zorg

Goede sanitaire voorzieningen in de zorg jouw verantwoordelijkheid? Dan herken jij dit. Een schoon en veilig toilet in een zorginstelling is van essentieel belang om de kwetsbare groep patiënten te beschermen en de vele dagelijkse bezoekers gastvrij te ontvangen. Goed en hygiënisch ontworpen toiletten wekken vertrouwen bij patiënten en hun familieleden en bieden comfort aan het personeel.

In badkamers in zorginstellingen voor dementerenden is het gebruik van goede verlichting en contrastkleuren i.v.m. veiligheid extra belangrijk. Ook kleedkamers bij fysiotherapie locaties behoren tot onze expertise. Voor alle ruimtes geldt, een goed ontwerp staat garant voor optimale hygiëne. Dit is de meest effectieve manier om de verspreiding van bacteriën en virussen te voorkomen. Toletto biedt een passende oplossingen voor ziekenhuizen, zorgcentra en GGZ-instellingen.

Onze
werkwijze

Projecten

Stories