Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

1. Werkwijze

Waar begin ik aan? En hoe begin ik? Wij zijn ons bewust van de impact van een toiletrenovatie. Daarom word jij volledig door onze vakmensen ontzorgd.

Wij bieden goed doordachte oplossingen, een slim ontwerp en een intelligente gebruiksvriendelijke inrichting.  Beleving, verduurzaming, hygiëne, turn-key uitvoering en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn verankerd in ons concept. De exploitatiekosten zijn interessant. Samen met jou werken wij stapsgewijs en gestructureerd naar een mooi eindresultaat.

2. Inventarisatie

Op locatie bespreken wij jouw wensen en adviseren wij over de vele mogelijkheden voor renovatie en verduurzaming. Optimalisatie van de plattegrond, staat van de bestaande technische installaties, logistiek, mogelijk hergebruik materialen, beleving, type gebruikers, schoonmaak en exploitatie. Alle aspecten komen tijdens de inventarisatie aan de orde.

3. offerte

Jij ontvangt naar aanleiding van de inventarisatie vrijblijvend een presentatie met verschillende moodboards en een offerte. Tegen meerprijs leveren wij 3D visualisaties. Door standaardisering en automatisering offreren wij snel.

4. Planning

Na opdracht volgt een korte voorbereidingstijd voor planning en het bestellen van materialen. Toletto staat garant voor een integrale, flexibele en innovatieve aanpak. Een modern bedrijf, dat niet gebonden is aan vakanties en indien gewenst ’s avonds, ’s nachts en in weekenden werkt aan de realisatie van jouw toilet. Wij staan 365 dagen klaar om de kwaliteit van jouw toilet, kleedkamer of badkamer te verbeteren.

5. Turn-key

Toletto is dankzij de weldoordachte bouwmethode, de specialist die jou ontzorgt. Ervaren vaklieden voeren in allround uitvoeringsteams het werk van A tot Z uit. Het bouwproces is hierdoor aantoonbaar sneller, netter en levert minder overlast op voor jou en de gebruikers. Dit maakt het verschil met de traditionele aanpak van toiletrenovaties, waar verschillende partijen ad-hoc in onderaanneming betrokken zijn. Minder uitbesteed werk betekent minder mensen op het werk, minder afstemmingsfouten, minder fouten door gebrekkige informatieoverdracht, minder leegloopuren, minder transporten etc. Jij profiteert hier direct van, één aanspreekpunt gedurende de hele bouw, geen uitvoeringsstress, kortere bouwtijd, lagere kosten en een vlekkeloze oplevering.