Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature Junior Projectleider

Ben jij of ken jij iemand voor deze leuke brede technische functie?

Het begint met een plan en eindigt met een prachtig duurzaam gerealiseerd project. Daartussen gebeurt het! Overleg met de klant, ontwerpen, calculeren, inkopen, begeleiden en natuurlijk ook het bedenken van creatieve oplossingen voor niet ingecalculeerde gebeurtenissen. Zo worden onze technische projecten tot leven gebracht. Geen werkdag hetzelfde. Met een passie voor (bouw-) techniek, cijfers, projectmanagement en het vermogen om te kunnen schakelen, worden door jou samen met een fijn klein team mooie projecten
gerealiseerd.

Jouw uitdaging als Junior projectleider calculator en werkvoorbereider

Als aankomend projectleider calculator en werkvoorbereider ben je samen met een ervaren kostprijsdeskundige verantwoordelijk om ontwerpen te vertalen naar een kostprijs. Het uitdagende aan deze functie is dat jij degene bent, die samen met het team de begrotingen voor onze bouwprojecten opstelt en daarna ook betrokken bent bij de werkvoorbereiding en begeleiding van de uitvoering. Jij bent iemand die lol heeft in (bouw-)techniek en daarnaast ben je goed met cijfers en lenig van geest. Je bent ambitieus en vindt het leuk om zelf met creatieve inhoudelijke ideeën te komen. Niet twijfelen, wat door buiten de gebaande oplossingen te denken ontstaan de mooiste innovaties.

Jouw standplaats is Hengelo (OV), dus bij voorkeur woonachtig in de regio. In overleg kun je een aantal dagen per week hybride werken, zolang je maar wel de verbinding blijft houden met het
team!

Wat biedt Toletto jou?

Een leuke functie bij een kleine organisatie.

 • Een goed salaris afhankelijk van ervaring en kennis
 • De mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen om jezelf te ontwikkelen
 • Je krijgt een warm welkom, want wij zijn een klein team, waar je je snel thuis zult voelen
 • Vakantie en vrije tijd zijn goed geregeld
 • Laptop en telefoon
 • Auto van de zaak
 • Goede pensioenregeling

Wat bied jij Toletto?

De klant en zijn/haar wensen staan bij Toletto op de eerste plaats. Jij doet net dat stapje extra, bent makkelijk in de omgang, analytisch en servicegericht. Denken doe je in oplossingen. Samenwerken met de uitvoeringsteams en het overzicht houden over projecten, gaat je gemakkelijk af. Herken jij jezelf in dit profiel, en voldoe je aan onderstaande eisen, dan maken wij graag kennis met jou.

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van installatietechniek en affiniteit met bouwkunde
 • Fijn als je ervaring meebrengt, bijvoorbeeld door stages
 • Organisatorisch en cijfermatig inzicht
 • Teamspeler
 • Kennis van Microsoft Office

Wie zijn wij?

Wij zijn al bijna 15 jaar de specialist in het ontwerpen, renoveren en bouwen van toiletten, kleedkamers en badkamers voor de professionele markt. Wij ontzorgen onze klanten volledig. Onze multidisciplinaire vakmensen verduurzamen sanitaire ruimtes en maken er meer van dan een functionele omgeving. Kort samengevat, wij brengen met onze creatieve ontwerpen beleving in de ruimtes. Met technisch vakmanschap en door onze turn-key bouwmethodiek onderscheiden wij ons van de traditionele wijze van uitvoering. Ons kantoor is gevestigd in een van de leukste panden van Hengelo, DSTRCT ’74. Wij werken op kantoor met een klein team dat de ploegen in het veld aanstuurt. De ploegen met sanitair specialisten werken landelijk.

DSTRCT ’74 biedt verschillende collectieve voorzieningen zoals een werk- en lunchcafé, dakterras, een groot gratis parkeerterrein en een elektrisch laadpark voor auto’s.

Solliciteer!

Ben jij of ken jij iemand bij wie deze functie perfect past of heb jij nog vragen? Stuur je CV en motivatiebrief dan naar Saskia Martinelli of neem contact met haar op al je vragen hebt. Zij vertelt je meer over het bedrijf, de functie en maakt graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Saskia Martinelli
tel. 0614360791
s.martinelli@toletto.com