Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

World Creativity & Innovation Day | 21 april 2024

Een toiletruimte kan ook creatief zijn!

Er zijn niet veel kinderen die ervan dromen om ontwerper van sanitaire ruimtes te worden. Het is niet sexy en voor een architect is het dikwijls een sluitpost. Conclusie de uitstraling van toiletten is over het algemeen wat sober. Dat is jammer, want met enige creativiteit wordt het zomaar een aantrekkelijke ruimte.

Creative toiletruimtes zorgen voor een positieve beleving en de gebruiker voelt zich gast. Bij Toletto vinden wij beleving zo belangrijk, dat het een van de speerpunten in ons concept is. Creatief en goed ontworpen sanitaire ruimtes zijn niet alleen aantrekkelijk, maar ook beter schoon te houden, met als mooie bijvangst besparing op onderhoudskosten.

Beleving bepaalt tevredenheid

Tevredenheid meet je om inzicht te krijgen in de beleving en meningen van werknemers en klanten over jouw bedrijf. Het is een belangrijke KPI, omdat het je in staat stelt te begrijpen hoe goed je als werkgever of ondernemer presteert. Een toilet speelt daarin een belangrijke rol.

Een creatief ontwerp, innovatieve technieken, aandacht en extra’s

Met natuurlijke materialen, visuals, mooie spiegels, een heerlijke geurbeleving, rustgevende muziek, planchettes, voldoende jas- en tashaken, bagageroedes, goede handdroging en onderscheidende hygiëneproducten creëer je een beleving die bezoekers bijblijft en werknemers gelukkig maakt.

Vieze toiletruimtes daarentegen zijn grotendeels de oorzaak voor slechte klantreviews en ontevreden werknemers.

Dus hulde aan de World Creativity & Innovation Day om het belang hiervan maar weer eens over het voetlicht te brengen.

Gerelateerde stories